会议日程

2018年11月16日 星期五


会议签到

08:00 - 08:30

开幕式

08:30 - 08:50

合影

08:50 - 09:10

主题演讲

09:10 - 10:10

Hitchhiker's Guide to the IoT Galaxy full of Security & Privacy Challenges
Ahmad-Reza Sadeghi(德国达姆施塔特工业大学)

茶歇(20分钟)

10:10 - 10:30

系统安全

10:30 - 12:00

Systems Security in the New Era of Computing: the Opportunities and the Challenges
主持人
卢龙(美国东北大学)
嘉宾
顾国飞(美国德州农工大学)
段海新(清华大学)
梁振凯(新加坡国立大学)
吴烨 (数篷科技)
杭特(阿里巴巴集团)

午餐(60分钟)

12:00 - 13:00

主题演讲

13:10 - 14:10

Implicit Spam Text/Product Detection via Text and User Behavior Mining
Xiaozhong Liu(美国印第安纳大学/阿里巴巴集团)

安全计算

14:10 - 15:40

Secure Computation: Last Mile from Theory to Practice
主持人
唐强(美国新泽西理工学院)
嘉宾
郁昱(上海交通大学)
Feng Hao(英国沃里克大学)
Bingsheng Zhang(英国兰卡斯特大学)
Yan Huang(美国印第安纳大学)
Xiao Wang(美国麻省理工学院)

茶歇(20分钟)

15:40 - 16:00

主持人
张玉东(阿里巴巴集团)
嘉宾
Yiqun Cai(阿里巴巴集团)
Daibin Ge(阿里巴巴集团)
冯春培(阿里巴巴集团)
胡四海(阿里巴巴集团)
夏辉(阿里巴巴集团)
王乐(阿里巴巴集团)

晚宴

18:30 - 20:30

2018年11月17日 星期六


主题演讲

08:30 - 09:30

The Advertisement Exchange: How to Develop Agile Cryptographic Support for an Evolving Ecosystem
Moti Yung(谷歌/美国哥伦比亚大学)

主题演讲

09:30 - 10:30

5G Security: Learning from LTE?
Yongdae Kim(韩国科学技术院)

茶歇(20分钟)

10:30 - 10:50

SGX安全

10:50 - 12:20

SGX and Trusted Execution: Security Issues and Commercialization Barriers
主持人
张殷乾(美国俄亥俄州立大学)
嘉宾
Kun Sun(美国乔治·梅森大学)
夏虞斌(上海交通大学)
周亚金(浙江大学)
张帆(浙江大学)
包义保(阿里巴巴集团)

午餐(80分钟)

12:20 - 13:40

区块链安全

13:40 - 15:10

Blockchain Technologies: From Hype to Reality
主持人
Hongsheng Zhou(美国弗吉尼亚联邦大学)
嘉宾
Juan Garay(美国德州农工大学)
王聪(香港城市大学)
Yongge Wang(美国北卡罗来纳大学夏洛特分校)
Duncan Wong (CryptoBLK)
Cheng Hong(阿里巴巴集团)

茶歇(20分钟)

15:10 - 15:30

差分隐私

15:30 - 17:00

Differential Privacy: Theory and Practice
主持人
Marco Gaboardi(纽约州立大学布法罗分校)
嘉宾
于挺(卡塔尔计算研究院)
Xiaokui Xiao(新加坡国立大学)
Jun Sakuma(日本筑波大学)
Liyue Fan(美国纽约州立大学阿尔巴尼分校)
丁博麟(阿里巴巴集团)

会议闭幕

17:00 - 17:10